Sayfalar

1 Mayıs 2020 Cuma

Lady🐕

Uzun zamandır bir köpek sahiplenmeyi planlıyorduk. Fakat bir hayvanın sorumluluğunu almanın zorluğununda farkındaydık. O nedenle özellikle benim korkularım nedeniyle bu istek devamlı erteleniyordu. Ta ki eşim yıl dönümümüz de Lady'le sürpriz yapıncaya kadar.. 


2 aylık bir Husky'idi. İnanılmaz heyecanlandım! O kadar güzeldi ki o anki yaşadığım şoku tarif bile edemem. Yaklaşık 2 aydır bizimle. Korktuğum, yapamam dediğim herşey oldu. İnanılmaz zor günler geçirdik. Tuvalet eğitimi, devamlı kemirme iç güdüsü ve yalnız kalamaması bizi oldukça zorladı.

Ama o kadar büyük bir sevgiyle bağlandık ki bu tahammül seviyemizi artırdı. Şimdi o sorunların çoğunu atlattık. Zamanla oda bizde daha iyi öğreniyoruz. Bağlılık her geçen gün artıyor.




Nasıl bağlanmam ki? O kadar hareketli ve yaramaz ki aranızda bu cins sahiplenmek isteyenleri şimdiden uyarıyorum! Bakımı oldukça zor, sabır istiyor o nedenle bu cinse ayak uyduracak kişilerin tercih etmesini tavsiye ederim. Aksi halde hem onu hem size kötülük etmiş olursunuz.

Kızımla hepinize mutlu günler diliyor, şimdilik veda ediyoruz..


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder